Οι διατροφικές συνήθειες έχουν χαρακτηριστικά που προσιδιάζουν σε κάθε τόπο και σε κάθε εποχή. Ως εκ τούτου,  στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821, οι μαθητές του ΣΤ1 με τη δασκάλα του Κατερίνα Παληού,  συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων την εποχή της Τουρκοκρατίας. Διαπίστωσαν την αλληλεπίδραση στις διατροφικές συνήθειες των δύο λαών, ύστερα από 400 χρόνια συνύπαρξης, καθώς και τον διαχωρισμό στον τρόπο που διατρέφονταν στα διάφορα κοινωνικοοικονομικά στρώματα.

Δείτε την παρουσίαση:

Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ